Vés al contingut

Oxigen Services & Active Consulting S.L.

El Pont de Suert
Espanya

+34 659 579 648
web
Twitter
Facebook
Associated

Característiques

Tipus d'empresa
Serveis esportius

Més informació

Especialitzats en l'entorn outdoor, tenim un ampli background dins el sector de la neu en el que focalitzem una part important de la nostra activitat. La preparació d'experiències en el medi natural per a tot tipus de col.lectiu i les activitats de formació i consultoria, completen la nostra oferta de serveis.

EXPERIÈNCIES OUTDOOR

El MEDI NATURAL com a escenari per generar experiències. Camps d'entrenament esportiu, descobriment de l'entorn, la cultura, la gastronomia...Viu experiències OUTDOOR en el millor entorn. Consulta la proposta OXIGEN d'experiències o conta'ns els teus objectius per a que puguem dissenyar l'activitat que millor s'adapti a les teves necessitats.

SERVEIS SECTOR NEU

Portem anys al BACK OFFICE de les estacions d'esquí i tenim equips de persones qualificades i compromeses amb el seu treball en el medi, algunes vegades complicat. El nostre equip desenvolupa diferents treballs a la neu. Consulta tots el serveis que oferim.

FORMACIÓ PER A EMPRESES

Treballem amb el departament de RRHH per desenvolupar part del programa de formació. Desenvolupa la teva formació a "casa" o a la Vall de Boí. Escoltem, dissenyem continguts, impartim formació presencial i desenvolupem eines e-learning.

GESTIÓ INTEGRAL D'ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

Organitzant esport des de 2003. Conta'ns el teu esdeveniment i te'l desenvolupem de forma integral. Si necessites suport puntual o logístic, ens adaptem per completar el teu equip. Disenyem i ejecutem esdeveniments esportius. Trail Running, MTB, Triatló, Cicloturisme, esquí alpí, freestyle a la neu... Si necessites suport logístic per al teu esdeveniment, disposem de material i infraestructura per completar la teva oferta. Consulta les opcions que podem oferir-te.