Boí
629 20 54 89
info@taxisvalldeboi.com

L’Associació de Taxis de la Vall de Boí realitza el servei transport públic en 4x4 durant tot  l’any al Parc Nacional d’Aigüestortes. La sortida és des de la Plaça del Treio de Boí (1263m.) i s’arriba fins al Planell d’Aigüestortes (1800m.), punt d’inici de nombroses excursions per poder gaudir de la gran riquesa paisatgística de l’únic Parc Nacional de Catalunya.

Durant el trajecte  i mentre ens endinsem en aquest espai  d’alta muntanya amb una gran varietat de fauna i vegetació, podrem veure l’Estany de Llebreta i el Salt d’Aigua de Sant Esprit.

A la zona del Planell d’Aigüestortes, trobem el mirador des d’on  s’observa la Vall de Sant Nicolau i l’estany de Llebreta. També hi ha un itinerari circular de gran bellesa, ideal per gaudir del Parc, especialment per les famílies amb nens petits, adaptat per cadires de rodes i per a persones amb mobilitat  reduïda.

 

                                                    TARIFES

                                         

  ANADA ANADA I TORNADA
ADULTS 5,25 € 10,50 €
INFANTS 3,25 € 6,50 €
MAJORS DE  65 ANYS 4,55 € 9,10 €
ANIMAL DE COMPANYIA 4,75 € 9,50 €

HORARIS:

      de l'1 d'abril al 20 de juny de 09:00 a 18 hrs.

      del 21 de juny al  14 de juliol de 09 a 19 hrs.

      del 15 de juliol al 31 d’agost de 08 a 19 hrs.

      de l’1 de setembre al 15 de setembre de 09 a 19 hrs.

      del 16 de setembre al 30 d’octubre de 09 a 18 hrs.

            de l’1 de novembre al 31 de març de 10 a 17 hrs.

Dins d’aquest horari, el servei de transport es realitzarà per ordre d’arribada de forma ininterrompuda durant tot el dia, tant l’anada, des de la plaça Treio (Boí), com la tornada, des del Planell d’Aigüestortes, lloc final del trajecte.

A  la temporada d'hivern els horaris es retallen a causa de la climatologia, podent haver-hi dies en  que l'accés amb transport està tancat.

A més d’aquest transport també realitzem serveis a altres indrets les 24 hores del dia i durant tot l’any

Web: www.taxisvalldeboi.com        Telèfon:  629 205 489 / 973 696 314

 

MESURES/PROTOCOL A CAUSA DE LA COVID-19:

 

Venda de bitllets i funcionament dels trajectes

 Anada

Des de la població de Boí, (al costat de l’església romànica)

Per adquirir el bitllet de compra del viatge s’habilitarà un sistema de cua que començarà al final de les escales que pugen del pàrking situat a sota de l’església romànica de Sant Joan de Boí.

Aquesta cua, estarà organitzada amb la distància  reglamentaria per garantir la seguretat sanitària a tots els visitants. Respecteu la distància de seguretat i  el vostre torn fins arribar a l’oficina per comprar el bitllet.

S’atendrà a les persones d’una en una, si us plau respecteu el vostre torn. De les unitats familiars només pot entrar una persona a dins de l’oficina. Com a cas excepcional si un nen només va acompanyat per un adult podran entrar els dos.

Una vegada adquirit el bitllet, la cua per agafar el transport continuarà amb el mateix sistema  fins al punt on heu d’agafar el taxi.

Tindreu a la vostra disposició gel hidroalcohòlic pel rentat de mans abans d’adquirir el tiquet de compra. 

Tornada

Al Planell d’Aigüestortes per agafar el taxi  hi ha habilitat un punt on es realitzarà la recollida de viatgers/visitants, si us plau mantingueu la distància de seguretat de  2 metres amb la resta de clients.

Tant per pujar com per baixar porteu el tiquet a la mà per tal de mostrar-lo al conductor.

Altres destins que no siguin al Parc Nacional

Si necessiteu el nostre servei per fer un altre trajecte des del poble de Boí que no sigui al Parc Nacional, el funcionament per adquirir el bitllet és el mateix. Si l’inici és un altre,  podeu contactar amb nosaltres a través dels nostres telèfons 973 696 314 o 629 205 489 i us vindrem a recollir al lloc on ens indiqueu.

Consells, recomanacions i indicacions

El Parc Nacional està preciós a qualsevol hora del dia, però si no teniu previst fer una excursió massa llarga i voleu gaudir del Parc amb més tranquil·litat i evitar les cues i el temps d’espera, us recomanen agafar el taxi abans de les hores de més afluència de clients, aquesta és la franja de 10:00 a 11.30 hrs. del mati i de 17.30 a 19:00 hrs. de la tarda, en el servei de tornada.

En aquests moments puntuals en el servei d'anada, en cas de que, l'afluència de clients faci que no es pugui mantenir correctament el protocol de distància de seguretat, l'Associació de Taxis pot suspendre la venda de bitllets per un període de temps determinat fins que es pugui tornar a garantitzar la vostra seguretat. Sereu informats d'aquesta mesura en el punt on comença la cua.

Normativa a dins del taxi

És obligatori l’ús de mascaretes que cobreixin la boca i el nas, així com també és obligatori la neteja de mans amb gel hidroalcohòlic tot just abans de pujar al taxi i al baixar d’aquest.

Procureu no tocar les superfícies dins del taxi.

La neteja i desinfecció del taxi es realitzarà cada vegada que hi hagi canvi de viatgers  amb els productes recomanats per les autoritats sanitàries per la seva major capacitat de desinfecció.

Sigueu responsables i mantingueu sempre la distància de seguretat i les normes establertes.

Us agraïm la vostra visita i la vostra col·laboració!!

Aquest document es pot actualitzar a mesura que canviïn les condicions.

Per qualsevol dubte us podeu ficar en contacte amb nosaltres a        info@taxisvalldeboi.com o al  telèfons 629 205 489 i 973 696 314