Fira de Barruera

El Patronat i l’Ajuntament de la Vall de Boí, conjuntament amb el sector ramader, comercial i turístic de la vall, han tornat a recuperar la Fira de Barruera, una tradició perduda als anys 40.

Aquest any 2022 també es celebra el Gure Sheepdog Trail coincidint amb la Fira.

A principi d’octubre se celebrava la Fira de Barruera, que era un lloc d’intercanvi, compra, venda i relació entre els veïns de la comunitat formada pels habitants de la Vall de Boí, on no sols es comercialitzava i es tractava amb animals, també es compraven comestibles i tot tipus d’eines de treball.

Actualment, la Fira se celebra a l'últim diumenge de setembre i té part ramadera i part comercial amb productors tant locals com d'altres comarques que fan presència amb l'exposició dels seus productes fent tast i venda. La Fira ofereix diferents activitats durant el dia per a petits i grans.

Aquest any, 2022, a més de la Fira es celebra el GURE SHEEP DOG TRAIL els dies 23, 24 i 25 de setembre amb jornades tècniques de formació de gossos pastor, competició (Concurs internacional de gossos pastor), cultura i gastronomia.

Programa Gure Sheepdog Trail

Divendres 23 de setembre: Jornades tècniques de formació, ensinistrament i selecció del gos pastor. Programa

Dissabte 24 de setembre: 1a Jornada del Concurs Internacional de gossos pastor. Activitats complementàries.

Diumenge 25 de setembre: 2a Jornada del Concurs Internacional de gossos pastor. Entrega de premis.

Més informació