Freeride i Snow Park

Boí Taüll ofereix una gran oferta per als amants del freeride, el freestyle i l'snowboard.

L'estació d'esquí Boí Taüll compta amb unes instal·lacions excel.lents per a la pràctica del Freeride i Freestyle, a més disposa d'un dels millors snowparks dels Pirineus.

Freeride Boí Taüll Resort és el lloc ideal per a gaudir de l’esquí fora de pista, on emoció, passió, paisatge i diversió van de la mà per aconseguir una intensa sensació d’esquí en llibertat. Més de 1000m de desnivell i un excel•lent equip de professionals que vetllen per la seva seguretat fan de Boí Taüll un dels millors destins per gaudir del freeride.

Freestyle a l’Snowpark es pot viure l’snow i l’esquí com mai, acompanyat de tota la seguretat, diversió i progressió del Freestyle, sigui quin sigui el nivell. El Green Park, situat a la base de l’estació, està destinat a la iniciació de petits i adults en el freestyle, mentre que al Main Park, situat a Baseta i amb remuntador propi, es pot gaudir de tres nivells: iniciació (per a començar a saltar i passar caixons), evolució (amb 3 turons més returner, així com salts mitjans i caixos de nivell alt), passant per la Rail Zone, també a Baseta i amb remuntador propi.