Raquetes de neu

A la Vall de Boí podem realitzar una bona quantitat d’ascensions i travesses de diferents nivells de dificultat i durada. 

Arriba  l’hivern un any més. Les primeres gelades fan entrada pels fons de vall i comencen a fer baixar les temperatures dia i nit, mentre el dia s’escurça inexorablement. És llavors quan es produeixen les primeres nevades que canviaran la vida de les espècies animals i vegetals presents.

La mobilitat  per la muntanya es redueix i les raquetes de neu ens permeten caminar per la neu profunda i fresca de l’hivern sense enfonsar-nos, descobrint així una manera segura i divertida de conèixer els racons i itineraris del parc nacional d'Aigüestortes i estany de Sant Maurici i de la vall, gaudint del paisatge blanc dels mesos d’hivern i del silenci i les sensacions de llibertat que ens ofereix l’alta muntanya.

Les raquetes de neu, de molt fàcil ús i aptes per a tot tipus d’usuari, des del públic familiar fins al més exigent dels excursionistes, ens permeten endinsar-nos a l’alta muntanya durant els mesos d’hivern.

La Vall de Boí ofereix diferents itineraris que es poden fer amb raquetes,  el més destacat dels quals és la ruta fins a l’estany Llong. Si la neu ho permet, el punt d'inici és el  planell d’Aigüestortes,  on es pot arribar amb servei de transport de taxis 4x4.