Vés al contingut

Torna el Bus del Parc del 23/06 al 30/09

Bus del Parc

Aquest estiu el servei estarà operatiu del 23 de juny al 30 de setembre. Així mateix, a partir de l’1 de juliol, es posarà en marxa el tram comprès entre la Pobla de Segur i l’embassament de Sallente, coincidint amb el període de funcionament del telefèric de la Vall Fosca.

Els horaris d'aquesta temporada estan reajustats per a evitar retards i estan adequats per donar major qualitat en el servei i per enllaçar amb diferents serveis de transport públic que connecten amb Lleida i Barcelona i amb la línia de tren Lleida - la Pobla (FGC). Els autobusos permetran també el transport de fins a 5 bicicletes per vehicle.

Es continuaran mantenint els codis QR a les diferents parades per facilitar l’accés a la informació per part dels usuaris i fent la compra en línia dels bitllets a través del web de l’operador.

El preu dels bitllets varia segons el recorregut i s’aplica un descompte del 50% als bitllets d’anada i tornada. 

Aquests serveis formen part del projecte Interreg Europe Last Mile, que promou la implementació de sistemes de transport sostenibles per accedir a àrees rurals d’interès turístic i en què participa el Departament de la Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori amb la col·laboració del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, a través del Parc Nacional.

Notícia de parcsnaturals.gencat  

Documents adjunts