Vés al contingut

Aventurers

Aventurers

Un lloc especial on sentir la força de la naturalesa en estat pur

Descens en btt, cims de 3.000 metres, esquiar a l’estació d’esquí més alta dels Pirineus, córrer entre muntanyes de vertigen... Si ets dels que busquen la sensació de llibertat i la descàrrega d’adrenalina, a la Vall de Boí ho aconseguiràs segur! Un territori preparat per a la pràctica d’aquests esports i per gaudir de la competició en alçada.

BTT, rutes més exigents d'alta muntanya

A la Vall de Boí trobaràs diferents possibilitats per anar amb bicicleta de muntanya, des de rutes planes per les riberes de fons de la vall, per camins i pistes forestals fins a rutes més exigents per prats alpins d'alta muntanya i boscos de pi negre.

Tria la teva ruta

Ciclisme de carretera

La ruta pirinenca transcorre per carreteres poc freqüentades i molt segures. Alçada, paisatge i exigència. La Vall de Boí ofereix moltes ascensions, com la pujada a Cavallers i a l'estació d'esquí de Boí Taüll. Un entorn d'alta muntanya, Romànic i el Parc Nacional d'Aigüestortes.

Més informació

Trail running

Natura, tranquil·litat, llibertat, paisatge, salut… tot això és trail running.

Trail running

Ascensions als cims

Contempla el món per sobre dels 3000 metres.

La Vall de Boí l'envolten massissos imponents que superen els 3000 metres i altres que s'eleven per damunt dels 2800 metres. Les muntanyes més altres se situen als dos costats de l'embassament de Cavallers (Comaloformo i Bessiberri, per un costat, i Punta Alta, per l'altre).

Les ascensions normals a aquests cims superen els 1200 metres de desnivell i per això, es requereix d'una bona condició física i un mínim de preparació tècnica.

Vine a tocar el cel

Esquí Grans, petits, novells i pro's

Boí Taüll és un lloc que et permetrà experimentar una profunda relació amb la natura. A més de no existir massificació, present en d'altres valls, la tranquil·litat i el respecte per l'entorn són els protagonistes. Una estació tant pels que prefereixen esquiar sols com pels que prefereixen esquiar en família. 

Vine a esquiar a Boí-Taüll

Freeride i Snow Park

Boí Taüll ofereix una gran oferta per als amants del freeride, el freestyle i l'snowboard.

Descobreix un destí únic

A més a més...