La Vall de Boí en família

Destinació de Turisme Familiar

La Vall de Boí més familiar

La Vall de Boí ofereix un marc incomparable per gaudir de la muntanya en família. Ofereix programes d’activitats, instal·lacions adaptades per als més petits i un patrimoni natural i cultural privilegiat per aprendre, caminar i passar-s’ho bé al mateix temps. Us animeu a descobrir-ho?

 

MOTIUS PER ESCOLLIR UNA DESTINACIÓ FAMILIAR

 

Seguretat

SEGURETAT
Compliment de les normatives de seguretat vigents en espais públics, establiments i empreses

Comoditat

COMODITAT
Serveis adaptats a les necessitats específiques de les famílies

Entreteniment

ENTRETENIMENT
Activitats a la muntanya i zones de jocs per a famílies

Diversitat

DIVERSITAT
Muntanya, cultura, esport, gastronomia i excursions per a petits i grans

Rutes a peu per fer en família

Ruta dels Planos

Recorregut BTT recomanat per a famílies

Pràcticament sense desnivells que transcorre durant 8km pels Planos de Barruera i el Salencar, seguint el riu Noguera de Tor. 

La ruta

Lloguer de bicicletes:

BTT i Ebike Bicius

BTT i Ebike Besiberri

Circuits d'orientació

Descobreix la vall a través dels mapes d'orientació de Barruera, Durro i Taüll. Una activitat per aprendre, relacionar-te amb el medi, la cultura i el patrimoni de la vall, fent una activitat física saludable.

Com començar?

Video Mapping

Descobreix amb el videomapping com era l'església de Sant Climent de Taüll al segle XII.

Te la imagines així?

Pinta el Pantocrator

Tresors que ens parlen - Activitat familiar en forma de joc de pistes, per descobrir els tresors del conjunt d'esglésies romàniques de la Vall de Boí

Espais per a famílies

La Vall de Boí disposa de parcs infantils a tots els nuclis on els nens i nenes poden jugar, a més estan perfectament ubicats per combinar les visites als pobles i el romànic amb una estoneta de joc. També espais naturals com el Salencar a Barruera on fer petites passejades envoltats de natura o jardins amb fonts mineromedicinals a Caldes de Boí.

Salencar

Espai natural ideal per a les famílies on podreu passejar per camins i passarel.les totalment planes envoltades de natura. Descobreix la bassa, el riu, els seus miradors, escolta els sons dels animals i a veure si els identifiques!

La ruta

Jardins del Balneari

Passeja pels jardins del balneari i descobreix les més de 30 fonts mineromedicinals a diferents temperatures i aprèn quina propietat per la salut tenen, observa els cignes a la bassa, juga al parc infantil,... envoltats d’aigua i natura.

Estació d'esquí Boí Taüll

És l'estació més alta de Catalunya, poc massificada i que ofereix diferents nivells de pistes tant per als experts com per als debutants. En la zona baixa trobaràs un espai ideal per als nens i nenes per iniciar-se en l'esquí o snowboard.

Descobreix l'estació

Els serveis

 

Allotjaments certificats