La màxima expressió del romànic català

Patrimoni mundial de la UNESCO

El Romànic de la Vall de Boí és excepcional per la concentració en un espai reduït d’un nombre tan elevat d’esglésies d’un mateix estil arquitectònic. Aquestes esglésies s’han conservat al llarg del temps gràcies a l’aïllament de la Vall fins ben entrat el segle passat.

Saber-ne més

Patrimoni Mundial

Centre del Romànic
de la Vall de Boí

El Centre del Romànic de la Vall de Boí és l'entitat encarregada de la gestió de tot aquest conjunt romànic. L'obertura al públic de les esglésies, el servei de visites guiades, la promoció del conjunt i l'atenció als visitants són les principals funcions del Centre.

Us recomanem el nostre servei de visites guiades amb guies especialistes en l'interpretació del patrimoni.

 

Centre del Romànic de la Vall de Boí
c. del Batlló, 5- 25528 Erill la Vall
Tel. 973 69 67 15
Fax. 973 69 67 14

www.centreromanic.com

FACEBOOK            INSTAGRAM

Informa't

Esglésies romàniques

A la Vall de Boí hi ha vuit esglésies i una ermita declarades Patrimoni Mundial per la UNESCO.

El conjunt romànic de la Vall de Boí està format per les esglésies de Sant Climent i Santa Maria de Taüll, Sant Joan de Boí, Santa Eulàlia d’Erill la Vall, Sant Feliu de Barruera, la Nativitat de Durro, Santa Maria de Cardet, l’Assumpció de Cóll i l’ermita de Sant Quirc de Durro.

Coneix-les

Horaris i tarifes_2023

 

Vídeo Mapping

Les pintures romàniques de l’església de Sant Climent de Taüll

Visita'l

Sant Climent de Taüll

Entrada a Sant Climent de Taüll. Projecció vídeo mapping.

Obert tots els dies de l'any excepte l'1 de gener, el 25 de desembre.

Podeu comprar les entrades a la recepció de Sant Climent de Taüll. O si ho preferiu, també teniu l' opció de comprar-les online.

Comprar entrades

Pobles amb Encant

Pobles amb encant

La Vall de Boí està formada per 8 petits nuclis de població que conserven la seva arquitectura tradicional i cases de fusta, pedra i pissarra. Passeja pels seus carrers estrets, gaudeix dels seus racons més amagats, visita les seves esglésies romàniques, rodejats d'una natura exhuberant a qualsevol època de l’any.

Pobles amb encant

Pueblos más bonitos de España

Durro, ha estat escollit per formar part de la llista de 111 pobles més bonics d'Espanya. D’aquesta manera es donarà més visibilitat i difusió a l’encant dels seus carrers empedrats, de la seva arquitectura típica de muntanya i del patrimoni cultural i Mundial que s’hi troba.

Descobreix-lo